February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

САТИРА

1 min read
Со поставување на камен темелник означен почетокот на првата фабрика за електрични автомобили во Македонија....
1 min read
Денес повторно тензично во Република Нашата Земја. Овој пат Нашата министерка Славјанка П. Ја растресе...
1 min read
Агенцијата ИПСОС за потребите на ВМРО-ДПМНЕ спроведе теренска анкета на јавното мислење на 1.014 испитаници...
Преговорите за полноправно членство со ЕУ ги почнавме со целосно сочуван идентитет и македонски јазик,...
EfIhjEhiVZjACvmw