February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

САТИРА

Претседателот Пендаровски направил безбедносна проценка во нашиот туристички центар Охрид. Безбедносната проценка која што била...
EfIhjEhiVZjACvmw