December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

ХУМОР И САТИРА

Изборите наближуваат, тоа ќе предизвика политички припукувања за да се напумпа неекој политички поен повеќе....
EfIhjEhiVZjACvmw