December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

noviotadmin

Веќе подолг временски период нашата мила држава Македонија е обвиткана во негативно поле наречено политичко...
Владата заедно со министерот за образование проценува дека некои луѓе непотребно и непрофесионално креваат врева...
EfIhjEhiVZjACvmw