August 9, 2022

Партиите ЛДП, ДС и ДОМ најавија голем народен митинг и војна против ВМРО ДПМНЕ

Од ВМРО-ДПМНЕ ги повикуваат малите партии што се дел од власта да престанат да ја поддржуваат кјриминалната влада предводена од СДСМи ДУИ.

Погоре наведеното од страна на ВМРО ДПМНЕ партиите ЛДП ДС и ДОМ го нарекоа чиста провокација и дека ВМРО ДПМНЕ си игра со оган па затоа да престане да провоцира.

Од погоре наведените двајца без тројца (пајтон партии) најавија соодветен одговор за ВМРО ДПМНЕ, тие ќе организираат голем народен митинг во дневната соба на Павле Трајанов. Целта на овој митинг била да се нанесе страв на ВМРО ДПМНЕ затоа што ЛДП,ДС и ДОМ не се пајтон партии и поради големото членство веќе едвај ги собира во една дневна соба на митинзите.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw