January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Нови детали за загинатата инспекторка од Охрид

Во попладневните часови, во стан на улица „Сирма Војвода“ во Охрид пронајдено е мртво тело на вработена инспекторка СВР Охрид М.M .

Како што дознава редакцијата „Охридскај“, сега веќе починатата Марија Милошевска неколку дена не излегувала од својот дом и не одговарала на телефонски повици, по што следувало пријава во полициската станица во Охрид.

Според истиот извор, телото на сега починатата испекторка имало траги на насилство, а на лице место излегол Јавен Обвинител од ОЈО Охрид. Извор: курир.мк