January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Видео: Полицијата си имала работа со издрогиран син на пратеник од собранието

Денес Македонската полиција си имала работа со издрогиран човек кој е син на пратеник во Македонското собрание.

Полицијата вршејќи си ја својата секојдневна работа му дала знак на возилото да застане и тогаш утврдиле дека во возилото има издрогиран човек за кого подоцна било утврдено дека е син на пратеник.

Видео деталите од настанот можете да ги погледнете ТУКА