January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Астрологијата кажува: Уште 5 оставки и Зоран Заев ќе си замине конечно

Многумина од нас луѓето веруваат во соновници, хороскопи и што ли уште не.

Кога е во прашање Астрологијата, експрертите од оваа област ( до душа кај нас сите се експерти) пресметале и предвиделе дека уште точно 5 оставки и Заев конечно ќе си замине затоа што времето е одбројано и дека до Нова Година има време за уште 5 оставки. Тоа било добар знак затоа што во новата 2022 година ќе сме имале нов премиер односно Заев ќе се збогува со политиката.

Експертите за сонови па го обвинија Заев за неморал односно дека си играл мајтап со оставката иако оставката веќе неколку пати му се појавила на сон но тој постојано се правел на ТОШО и ја игнорирал со предомислувања.

Напомена статијата е сатира