January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Зоран Заев добивал сериозни закани по животот од странство

Поради закани по животот на премиерот од странство, од денес премиерот во оставка Зоран Заев има засилено обезбедување, дознава Инфомакс.

Според информациите на Иннфомакс, заканите по животот на премиерот во оставка дошле од Швајцарија, а сериозноста на истите предизвикале и загриженост кај безбедносните служби по што личното обезбедување на Заев е засилено.

Од МВР не потврдуваат ниту демантираат, наместо тоа објаснуваат дека се работи за класифициран документ. Целата статија прочитајте ја ТУКА Извор: инфомакс.мк