June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Се бараат работници за берба на јаболка

Имаме потреба од Работници за берење на Јаболка, берењето ќе се врши во Преспанскиот крај, храната и смештајот се обезбедени за подетални информации обратете се на телефон: 070 260 700

EfIhjEhiVZjACvmw