September 16, 2021

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Видео: Гори Македонија избувна пожар и во Велес еве ги деталите

Буквално гори цела Македонија. Избувна пожар и во Велес кој за жал се проширува, детали од пожарот имате подолу на видеото