Еве ги кандидатите за градоначалници на ИНТЕГРА

За разлика од останатите мали партии ИНТЕГРА успеа да се издвои и да освои преку 12.000 гласови на претходните парламентарни избори. Тоа е појдовната точка за претстојните локални избори есенва.

Интегра лансира сателит

Откако го лансираа сателитот на Александар Македонски минатите избори, тој сега се врати со конкретни информации од галаксијата.

Еве дел од кадрите на ИНТЕРГА-ГАЛАКТИК коалицијата

Имено, како што упатуваат извори блиски до месечината, ИНТЕГРА има постигнато ИНТЕРГАЛАКТИЧКА коалиција за локалните избори.  Имено, станува збор за коалиција базирана на строги принципи и интергалактички развојни проекти.

Кандидати за (од лево кон десно): Центар Жупа; Злетово; Чешиново-Облешево

Проекти со кои ќе се заменат како што велат од партијата “шест шајќи мост” инвестиции во Битола или “праз фонтани” во Аеродром, со летечки мостови и само растечки праз фонтани кои ќе го направат македонецот горд.

ПРОТОС ВО ПОСЕТА НА ИНТЕГРА

Напомена: Статијата е сатира сите сличности се случајни

EfIhjEhiVZjACvmw