October 20, 2021

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Македонците се многу љубопитен народ (виц)

Космонаути прелетуваат над Македонија и едниот зачудено вели:
– Еј каква интересна држава. Многу љубопитен народ, сите зеле по еден телескоп и гледаат кон небото!
– Се лажете колега, јас сум бил во Македонија, тоа не се телескопи, туку пивски шишиња…