October 20, 2021

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Ахмети: Новите дресови на репрезентацијата треба да бидат зелени!

Најзелениот помеѓу зелените – Али Ахмети најде соломонско решение за проблемот со дресовите!

“Некои велат дека дресовите не треба да бидат бордо боја. Некои велат треба да бидат црвени. Некои не сакаат едно, а други не сакаат нешто трето. 

Јас имам решение за дресовите!

Тие треба да бидат зелени.
 

Пошто е убава боја и те асоцира на убави работи.

Како ДУИ. 

ДУИ е убава работа.” – изјави Ахмети Извор: кооперација.мк Автор: З Стевковски

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ