October 20, 2021

tvvesti.com

секогаш проверени информации

АМДИ БАЈРАМ ЈА ПРЕКИНА КАМПАЊАТА: Останува дома со деветтоделенецот Елвис Бајрам

Целосен прекин на предизборните активности и комплетно замрзнување на изборната кампања најави довчерашниот пратеник во Собранието на Република Македонија, господинот Амди Бајрам. Со ова тој предизвика паника меѓу своите гласачи. Бајрам најави дека периодов што следи ќе спие од дома, а не како досега на работа.

Целата статија прочитајте ја ТУКА