March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

ШОКАНТНО ОДКРИТИЕ НА КАРАКАМИШЕВА

„Ме интересира дали се јави Шекеринска да лоцира фантоми гласачи во Избирачкиот список, колку беа последниот пат, пола милион, така?“, пишува на својот ФБ профил проф. д-р Тања Каракамишева – Јовановска. ЦЕЛАТА СТАТИЈА МОЖЕТЕ ДА ЈА ПРОЧИТАТЕ ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw