October 7, 2022

Ни се смее цел Балкан поради денешниот скандал

Медиумите од соседството наголемо пишуваа за скандалот кој го предизвика власта на чело со СДСМ, кога денес, донесе двајца пратеници позитивни на ковид да гласаат во собранието ризикувајќи го на тој начин здравјето на сите пратеници и вработени во собранието.

Извор: инфомакс.мк

EfIhjEhiVZjACvmw