Драма: Директорот на Охридската болница се степал за атер на неговата љубовница?

Драма: Директорот на Охридската болница се степал за атер на неговата љубовница?

Од извори во охридската полиција дознаваме дека во Охрид се случувало вистинска насилна љубовна драма, а централен лик бил ни помалку ни повеќе туку директорот на охридската болница Горан Балески.

Балески вечерта бил повикан во станот на неговата љубовница, инаку негова колешка од одделот за урологија. Неговата љубовница се скарала со нејзината цимерка. Откако пристигнал во нејзиниот стан избила расправија помеѓу него и дечкото на цимерката на  нејзината љубовница, пишува Лидер.мк.

Набрзо, Охридскиот директор повикал двајца свои пријатели кои пристигнале на местото и се случила пресметка околу девојката по што интервенирала и полицијата. Извор: infomax.mk

МАКЕДОНИЈА