August 9, 2022

Сашо Тасевски контра тврдењата на Венко Филипче

Триумфална изјава на Филипче пред два дена: Пикот помина!!!Вчера: 41 умрени од корона!!!Го надминавме бројот на загинати во Титаник.Во меѓувреме, стаорците од петни жили сакаат да го исперат нивниот шеф по неговиот скандалозен настап. На вриење да го ставите во машина со бели гаќи и маици нема да го исперете. Него и Нијагара не го пере. Напиша Сашо Тасевски на својот Фјзбук профил

EfIhjEhiVZjACvmw