January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

ВИДЕО СО РАШЕЛА МИЗРАХИ КОЈА ДАДЕ ИСКРЕЈНИ ОДГОВОРИ И ОБЈАСНУВАЊА

Се гледа дека станува збор за многу паметна образована и чесна пред се жена и мајка а дури на крај политичарка.