January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Доказ: Нова Бугарска глупост древните бугари живееле на Атлантида

Нова Бугарска глупост древните бугари живееле на Атлантида. Да точно така ова е новата Бугарска будалаштина фото од доказот погледнете подоле