January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

ВОНРЕДНО: НОВИ СОЧНИ БОМБИ

Нови аудио снимки односно бомби како што се зборува во јавноста за кого се работи веројатно предпоставувате бомбите погледнете ги ТУКА