September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

РАСПАЛИ АЛЕКСАНДАР РУСЈАКОВ

Започна предизборната ковид-кампања и очигледно ќе биде „бомбастична“. Веќе сум ви пишал, јас не ги слушав ни оние „бомби“ кога го рушеа ВМРО-ДПМНЕ, ниту овие сега. Едноставно е. Тогаш знаев дека „бомбите“ се дел од специјалната војна против Македонија и македонскиот народ, сега знам дека не ми треба да чујам, какви криминалци се овие октроираниве на власт. А непријатно ми е да слушам туѓи разговори, така сум воспитан. Целата колумна прочитајте ја ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw