October 20, 2021

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Распишан тендер за увоз на Магариња во Македонија

Одкако владата на Северџанија додели 80 000 илјади евра за обука на Магаре, Многу од северџаните од северџаните побарале во графата за попис да се воведе националност Магаре, Магарица, Муле итн. Како што соопштија од Владата на Северџанија ќе направат се за да им испаднат во пресрет на своите генетски днк сродници и да им удоволат. НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ХУМОР