January 21, 2022

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Видео – Васко Ефтов Бугарите се плашат од постоењето на Македонците

Бугарите се плашат од постоењето на Македонски народ. за што точно говори Васко Ефтов погледнете подоле во видеото