October 20, 2021

tvvesti.com

секогаш проверени информации

Се бараат работници за берба на јаболка

Имаме потреба од Работници за берење на Јаболка, берењето ќе се врши во Преспанскиот крај, храната и смештајот се обезбедени за подетални информации обратете се на телефон: 079 303 497