December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

ХАОС НА АЕРОДРОМОТ ВО СКОПЈЕ

Хаос на скопскиот аеродром, пренесува телевизија Алфа. Револтирани и бесни патници денеска не можеа да ги чекираат купените карти. И покрај тоа што голем дел од нив имаа и странска работна виза, но и европски пасош останаа заглавени на аеродромот во Скопје. Не им беше јасно што точно се случува. Бараа одговори од авиокомпаниите, но и од македонските власти дали ова е некаков пропуст на нашата влада или се должи на одлуката на Брисел да не прима македонски државјани во земјите членки на ЕУ.

ЦЕЛАТА СТАТИЈА МОЖЕТЕ ДА ЈА ПРОЧИТАТЕ ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw