Нострадамус го предвидел доаѓањето на техничкиот премиер па во книгите ги опишал теориите на Џафери

Нашиот нов премиер несака да губи време па затоа ја закажа новата седница со која ќе раководи.

Закажувањето на седницата од страна на Џаафери и не е некоја топ тема, но чисто да си знаете дека и Нострадамус го предвидел доаѓањето на џафери на власт.

Нострадамус за Џафери во своите книги ќе го запише следново: „ Кога во Царштината на Александар Македонски ќе дојде човекот со интелигенција Е.У буквално ќе моли да биде членка во Македонија“.

Според пишаното од Нострадамус премиерот со интелигенција ќе остави трага на светско ниво со неговите нови теории кои гласат

„СЕКОЕ ЧОВЕЧКО ТЕЛО ПОТОПЕНО ВО АЛКОХОЛ СТАНУВА ЃОН“.

„МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАР+ПАРИ = ШИРОКО ДУПЕ СО СМКНАТИ ГАЌИ“.

„МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАРИ + ДУИ = НА ПРЕМИЕР АЛБАНЕЦ“.

„ДОБИВАЊЕТО НА ДИПЛОМИ КАЈ МЕРКО ИЛИ КОЈ БИЛО ДРУГ ПРИВАТЕН УНИВЕРЗИТЕТ Е ПОБРЗО ОД БРЗИНАТА НА СВЕТЛИНАТА“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

ДОКОЛКУ СТАТИЈАТА Е КАТЕГОРИЗИРАНА КАКО САТИРА СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО ДА БИДЕ ЦЕНЗУРИРАНА. СЛОБОДАТА НА ГОВОР Е СТОЛБ НА ДЕМОКРАТИЈАТА!!!

EfIhjEhiVZjACvmw