Допрел тестататура и докторирал во три области интелигенцијата не е заебанција туку дарба

Откако Џафери стана Премиер на Македонија тој си ги покажа сите дарби и квалитети кога е во прашање интелигенцијата.

Најголемата образовна институција во ЕУ доаѓа во Македонија за на Џафери да му ја додели наградата „ИНТЕЛИГЕНЦИЈА НА УНИВЕРЗУМОТ“.

„Ние како најголема образовна институција во ЕУ сме позитивно шокирани од дарбите на господинот Џафери па затоа решивме да го наградиме со пехар за ИНТЕЛИГЕНЦИЈА НА УНИВЕРЗУМОТ“

Новиот премиер рече дека со задоволство ќе ја прими наградата и порача дека секој што сака да го има неговиот капацитет на интелигенција ќе мора да се запише на универзитетот кај Мерко во Струга бидејќи таму знаењето и дипломата се добиваат дури да трепнеш.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ ЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

ДОКОЛКУ СТАТИЈАТА Е КАТЕГОРИЗИРАНА КАКО САТИРА СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО ДА БИДЕ ЦЕНЗУРИРАНА. СЛОБОДАТА НА ГОВОР Е СТОЛБ НА ДЕМОКРАТИЈАТА!!!

EfIhjEhiVZjACvmw