December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Со првиот тендер ги направивме тунелите со вториот тендер ќе ја изградиме и планината само да се договориме за највниот дел од тендерот

Во овие моменти забрзано и насекаде се гради во нашата држава, за жал само оние кои се противници на сегашната власт не критикуваат за се и сешто но за наша среќа се многу малку.

„Како коалициони партнери во владата сакаме да се пофалиме пред народот дека со првиот тендер ги направивме тунелите но дека со вториот тендер ќе ја направиме и планината само народот нека биде трпелив бидејќи сепак мораме да се договориме за најважниот дел од тендерот кои ќе донесе бенифит за нас како владини партнери“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

ДОКОЛКУ СТАТИЈАТА Е КАТЕГОРИЗИРАНА КАКО САТИРА СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО ДА БИДЕ ЦЕНЗУРИРАНА. СЛОБОДАТА НА ГОВОР Е СТОЛБ НА ДЕМОКРАТИЈАТА!!!

EfIhjEhiVZjACvmw