December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Крмов има среќа што дома пиев рицино па неможев да станам инаку партал ќе го сторев

Случувањата во нашето собрание денес го преплавија интернетот во Македонија.

Денешната седница на собранието ја раководеше потпретседателот Горан Гоки смоки Мицовски, бидејќи јавноста побара и негово мислење тој беше приморан да даде одговор.

Абе овие Крмов и Апасиев имаат многу многу голема среќа затоа што преедходно дома пиев рицино па ако станев од столот сите со камерите ќе ја видеа кафената лочка на столот инаку да немав пиено рицино ќе станев и ќе ги решев и двајцата ама ме фатија во тесно затоа што со Газ, Гас после грав со пастрма и со власт нема играње незаџабе рекол народот“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

ДОКОЛКУ СТАТИЈАТА Е КАТЕГОРИЗИРАНА КАКО САТИРА СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО ДА БИДЕ ЦЕНЗУРИРАНА. СЛОБОДАТА НА ГОВОР Е СТОЛБ НА ДЕМОКРАТИЈАТА!!!

EfIhjEhiVZjACvmw