December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Јелена ги имаме новите победници: Па тие се навистина талентирани за пеење по испиени 5 ракии

Српскиот Претседател презентираше Балкански традиции кои се во гените на секој Балканец.

Ковачевски заедно со своите колеги беше дел од отварањето на саемот за вино, тие беа во улога на Културно Уметнички Работници скратено…

Откако се нашлокаа по неколку ракии и неколку литри вино овие лидери ги покажаа своите скриени таленти за пеење.

На ова не остана рамнодушна ни Јелена. К која е дел од жирито на Ѕвездите на Гранд и кажа дека оваа тројка е вистински победник без натпреварување.

Балканот не би бил Балкан доколку не дојде до кафанска расправија или тепачка, неофицијално Маричиќ им влетал во кафаната изнервиран им рекол „ПИЕТЕ ВО КАФАНА А НЕ МЕ ВИКАТЕ“ па во ефект на нервоза им го изел целото мезе на масата.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

ДОКОЛКУ СТАТИЈАТА Е КАТЕГОРИЗИРАНА КАКО САТИРА СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО ДА БИДЕ ЦЕНЗУРИРАНА. СЛОБОДАТА НА ГОВОР Е СТОЛБ НА ДЕМОКРАТИЈАТА!!!

EfIhjEhiVZjACvmw