December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Новиот ПВО систем ќе биде наместен на автопатот Охрид – Кичево и ќе ги соборува сите ФБ статуси на Груевски

Сите држави од нашето опкружување забрзано се вооружуваат, но неможат да се вооружуват со брзина како што се вооружува нашата армија.

Нашата армија набрзо ќе треба да добие модерен ПВО систем според НАТО стандарди, покрај ПВО системот нашата армија ќе добие и оклопни возила и топови.

Топовите и оклопните возила нема да ги увезуваме затоа што истите ќе бидат направени во ковачката работилница на нашиот претседател шифрата за изработка на топовите и возилата ќе биде „ТОКМАКОТ НА СТЕВЧЕ И МАВА И БУШИ“. Топовите и оклопните возила покрај за домашна употреба ќе ги има и во извозна варијанта а веќе интерес за купување најавиле републиките „АРАЧИНОВО“ и „СЛУПЧАНЕ“

Нашите сегашни сознанија говорат дека новиот ПВО систем ќе биде наместен на автопатот ОХРИД- КИЧЕВО па од таа локација ќе се соборуваат сите ФБ статуси на Груевски кој се многу штетни за сегашната владеачка гарнитура.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

ДОКОЛКУ СТАТИЈАТА Е КАТЕГОРИЗИРАНА КАКО САТИРА СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО ДА БИДЕ ЦЕНЗУРИРАНА. СЛОБОДАТА НА ГОВОР Е СТОЛБ НА ДЕМОКРАТИЈАТА!!!

EfIhjEhiVZjACvmw