December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

САФЕТ БИШЕВАЦ ПОЗИТИВЕН НА КОРОНА ВИРУСОТ

„Тестирањето покажа дека сум позитивен на ковид-19. За жал, нештата понекогаш се случуваат и покрај максимално можно почитување на препораките за заштита. Се чувствувам одлично, засега немам никаков проблем. Заедно со семејството во наредниот период ќе бидеме во изолација и под надзор на матичен лекар“, напиша Бишевац на својот Фејсбук налог.

EfIhjEhiVZjACvmw