September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Бил Гејтс: Со секој купен Windows 10 или 11 добивата гратис спреј против комарци наместо антивирус

На интернет просторот односно на социјалните мрежи се појави одреден натпис во кој се вели дека Бил Гејтс намерно ќе пушта комарци да го касаат населението во светот за да пренесат оддредени заразни заболувања.

Погоре наведената вест се прошири низ светот побрзо од брзина на светлината и предизвика лавина од реакции насекаде.

Големиот број на негативни реакции ширум светот го натера Бил Гејтс да се извини и да воведе нов пакет од своите производи за сите во светот.

Бил Гејтс: „ Јас се извинувам на целокупното население во Светот да бе да немав попаметна работа во животот па решив да пуштам комарци да касаат рандом луѓе насекаде во светот особено голема количина на модифицирани комарци пуштив на Антартикот па тој што живее таму нека му ја мисли но било што било поради оваа постапка длабоко се каам и затоа решив да го зголемам пакетот на Microsoft Company Па затоа треба да знаете дека кој и да купи Windows 10 или Windows 11 наместо Антивирус и фаервол ќе добие гратис спреј против комарци премногу е едноставно бидејќи се плашите од комарци повеќе нема да ви треба сајбер заштита кликајте си на се и сешто купувајте одредени магични лекови преку интернет за растење на алатот или слабеење ама кога ќе ви ги земат парите од картичката или ќе ви направат remote control на компјутерот немојте да се плашите затоа што добивате бесплатна заштита против комарци“..

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ ИМАТЕ МАЛО ПОЈАСНУВАЊЕ

КОГА ЌЕ ПРОЧИТАТЕ НЕШТО НА ИНТЕРНЕТ НЕ СЕ БАЗИРАЈТЕ САМО НА НАСЛОВОТ ТУКУ ПРОЧИТАЈТЕ ПА ДОКОЛКУ НЕШТО НЕ ВИ ШТИМА ИСТРАЖЕТЕ ЗА ВИСТИНИТОСТА НА ОБЈАВАТА!!!!

КОНКРЕТНО ЗА ОВОЈ СЛУЧАЈ КОГА СЕДНУВАШ ПРЕД КОМПЈУТЕР И ЌЕ ТИ СЕ СТАРТУВА ОПЕРАТИВНИОТ СИСТЕМ WINDOWS ТРЕБА ВЕДНАШ ДА ТИ ТЕКНЕ КОЈ Е БИЛ ГЕЈТС И ШТО Е НЕГОВО ДЕЛО ЗАТОА ШТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВИОТ ИЗУМ WINDOWS КОМОТНО СИ РАБОТИШ НА КОМПЈУТЕР САМО КОГА РАБОТИШ НА КОМПЈУТЕР НОСИ КОСМОНАУТСКА ОПРЕМА НИКАДЕ ДА НЕМАШ НИТ ЅИРКА НИТ ПРОЅИРКА ПОШТО НЕЛИ БИЛ ГЕЈТС НЕМА ПОПАМЕТНА РАБОТА ПА ЌЕ СЕ ЗАНИМАВА СО ОДГЛЕДУВАЊЕ НА КОМАРЦИ!!!! ЗАТОА КОГА ЌЕ ВИДИШ НАСЛОВ НЕ СЕ БАЗИРАЈ САМО НА НАСЛОВОТ ПРОЧИТАЈ ЈА СТАТИЈАТА НАПРАВИ ПРОЦЕНКА НА ИСТАТА РАЗМИСЛИ СО СВОЈА ГЛАВА ПОТОА ИСТРАЖИ ЈА ПОДЕТАЛНО ИТН!

EfIhjEhiVZjACvmw