September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Стојанче: Во Кумановскиот суд имаше доволно гранки требало да ме виканат за помош

На сите нас добро ни е познато дека имаше пожар во кумановскиот суд.

Социјалните мрежи буквално зовреа поради овој случај па некој си правеа мемиња и си тераа мајтап а други си ја сватија сериозно ситуацијата па започнаа со вештачења и анализи зошто настанал пожарот баш во Кумановскио суд.

Додека некој шпекулираат дали пожарот е подметнат или настанал поради сеуште недокажани околности со свое видување се јави и директорот на ЦМОК пардон ЦУК Стојаче Ангелов.

Стојанче: „ Не ја стварно неможам да сватам како се запали судот во Куманово но уште повеќе ме чуди како пожарникарите неможеа да го изгасат затоа што јас им оставив доволен број на суви гранки за гаснење на пожар за да не се случуваат вакви катастрофи во иднина подготвен сум да помогнам секаде каде има пожари затоа што јас сум експерт за гаснење на пожари со суви гранки мојот број за контакт е 0500 44Х ХХХ ХХХ1 повикот е исклучиво на ваша сметка 100 денари минута +ДДВ“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw