Бранко: Љубчо Георгиевски ме одра до гола кожа се ми зеде ненаситен е кога се пари во прашање

Во нашата чудесна земја неможе да има скандал затоа што нашата чудесна земја сама посебе е скандал.

Но и покрај погоренацеденото сепак повторно пукна скандал помоѓу поранешните политички ривали кога во прашање е пари.

Пораншниот претседател и премиер на Македонија Бранко Ц моментално е напикан во тесно и мака мачи да се извлече од ситуацијата.

Црвенсковски: „ Сакам да ја информирам јавноста дека веќе сум на питачки стап донесен и трпам за леб, за ваквата моја сегашна состојба виновен е средно богатиот бизнисмен Љубчо Георгиевски. Како што си седев дома еден мој пријател ми кажа дека Георгиевски имал фирма за брзи кредити па си реков ЕЈ СУПЕР ЕМ ЌЕ МУ НАПРАВАМ ПРОМЕТ НА ЧОВЕКОТ ЕМ ЌЕ ИМА ПАРИ ЗА ВИСКИ И ЗА ПУРИ Го подигнав кредитот и парите веднаш ми беа на сметка тогаш радосно си реков ОПААА 5 000 ЕВРА ИМАМ ПЛУС ПРВ КРЕДИТ БЕЗ КАМАТА коа по месец дена какво без камата кога ми стаса писмото требаше да вратам 14 милијарди Евра и да ви кажам право сега сум на питачки стап донесен па го замолувам народот да донира некое денарче колку за леб да си купам или ако може Ковачевски да ме стави како советник нешто колку да имам за леб“.

По ова обвинување од страна Бранко го прашавме љубчо што ќе каже а тој ни ја даде следнава изјава.

Љубчо „ Брако има многу многу пари тој не е средно богат бизнисмен како мене за него 14 милијарди евра не се ништо затоа нека не квичи и машки нека си го плати долгот па и јас да видам некој аир и да се офајдам“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw