Зеленски: Ќе ги вратиме назад донираните тенкови за да може ЕВН да влезе во Слупчане

Добро прави за со добро да ти се врати вели народната поговорка.

Да бидеме реални вистинскиот пријател во тешко се познава, и покрај сите проблеми што ги има Украина Сепак реши да и помогне на Македонија.

Украинскиот Воен и Државен врв солзи рони и со загриженост ја гледа ситуацијата во Македонија па затоа реши несебично да помогне.

По извршениот телефонски разговор помеѓу Ковачевски и Зеленски донираните тенкови се враќаат во нашата и вашата земја за да можат екипите на ЕВН да го отклонат дефекот во Спупчане

Сега за сега немаме информација дали телнкковите ќе бидат вратени со камата на принцип на брз онлајн кредит односно даваш 31 назад добиваш 301 тенк.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw