September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Ердоган се сретна со Зеленски и му поклони одредена количина на топови сега ја чекаат Славјанка да потпише

Ердоган во Истамбул се сретна со неговиот Украински колега Зеленски и му изрази поддшка за влез на Украина во НАТО.

Помеѓу Ердоган и Зеленски било разговарано за одредени стоковни разменувања преку црното море.

Во текот на разговорот Зеленски од Ердоган порабарал и одредена количина на оружје на што Ердоган се согласил да донира одредена количина на топови.

Ердоган „ Му ја разбирам на Зеленски големата мака и потребата па затоа чуџукот Зеленски ќе му донирам одредена количина на топови кои се постар модел но се многу ефикасни и се направени целосно рачно без да се користат одредени машини“.

Зеленски: „ Му благодарам многу на Ердоган Ефенди за донацијата од топови јас сум навистина импресиониран од силата на овие рачно изработени топови кои убиваат се живо и диво околу себе и да ви кажам право многу се изненадив кога на топовите прочитав производство Крушево 1903 Дизјнер Иван Наумов Пљакот Алабакот“.

За целосно да се реализира оваа донација од топови мора да стави потпис и Слајвнка за да бидат легално донирани.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw