December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Крсто Мукоски: Си заминувам од државата засекогаш овде нема леб за мене

Секој од нас кога ќе се роди има своја ѕвезда односно ги добива своите 5 минути во животот а дали ќе ги пропушти овие 5 минути, ќе ги потроши многу брзо или со нив ќе располага целиот живот зависи само од неговите одлуки.

Поранешниот пратеник Крсто Мукоски очигледно незнаел како да ги користи своите 5 минути па моментално се бори со финансиски проблеми од кои паднал во депресија.

Крсто Мукоски: „ Беше што беше моите 5 минути завршија во моментот кога ја отворив вратата на собранието многу се каам за таа постапка па затоа решив да ја поправам грешката за таа цел цел од фејзбук купив Макита опрема за заштрафување па пред да си заминам од државата ќе ги заштрафам вратите на собранието за никој повеќе да неможе да ги отвори па да пати како мене ааа да ја користам оваа прилика да му се заблагодарам на амбасадорот од Холандија кој несебично ми помогна да најдам работа во Холанидија односно во таму ќе работам како портир во еден стриптиз бар на принцип отвори врата затвори врата тоа е тоа заминувам за Холандија овдека замене повеќе нема леб“.

И покрај изјавата на Мукоски каде ќе работи сепак нашите новинарски извори велат дека Крсто Мукоски нема да работи како портир во стриптиз бар во Холанидија туку дека ќе треба да ги отвори портите на парламентот во Холандија но дали тоа ќе биде така ќе треба да почекаме што ќе каже времето.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw