December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Откако падна запросување во судницата Рашковски од Судијката побара да добие условна казна за да може бесплатно да прави мекици за новите заљубени гулабчиња

Ние Македонците и општо луѓето на Балканот сме си многу гостопримиливи и емотивни а што е најважно од се не се срамиме да си ги искажеме чуствата било каде и за било што.

Како вели оваа народната кога е љубов во прашање не се бира место и време затоа што јбг хормоните вријат.

Денес и во еден од Македонските Судови на двајца од обвинетите им зовреа хормоните па се случи запросување, тоа е тоа против природата не се може тоа беше одбегнување на притвор на прав начин, ооо пардон љубов на прв поглед.

За време на љубовните искри и нежното лапање пред судијката и Рашковски се навлажни ооо разнежни пардот па со радосен и нежен глас и предложи на сујката да му даде ослободителна односно условна пресуда за да може да прави мекици целосно бесплатно за новите заљубени гулабчиња.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw