December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Славјанка: Руските војници исплашени дезертираат и доаѓаат кај нас затоа што нашата влада ги покачи платите

Нашата држава Северна Макаронија како членка на НАТО веќе се подготвува да прими голем број на Бегалци од Русија.

Најточно можеме да кажеме дека овие луѓе не доаѓаат баш од Русија туку од Украина.

Неофицијално станува збор за Руски војници кои дезертирале и тргнале на пат кон Северна Макаронија.

Сите детали од овој настан подолу ги имате лично од нашата министерка Славјанка.

„Како министерка за одбрана сакам да и соопштам на јавноста дека нашата но не и вашата земја Северна Макаронија веќе се припрема да прими голем број на исплашени руски војници кои дезертирале од Украинските боишта. Овие исплашени поранешни руски војници решиле да дојдат и да работат во Македонија затоа што нашата влада ги покачи платите за 2000 денари а да се разбереме 2000 денари покачување не е заебанција. Истакна Славјанка.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100 ПРОЦЕНТИ САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw