February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Славјанка: Зборувавме со Зеленски и заклучивме дека Путин премногу се плаши од супериорноста на црешовите топчиња

Неофицијално дознаваме дека нашата министерка за одбрана Славјанка Петровска и Зеленски имале конструктивен и плоден разговор преку телефон.

Во овој најнов телефонски разговор Славјанка му потврдила на Зеленски дека Република С. Нашата и вашата земја ќе продолжи да ја снабдува Украина со големи количини на Оружје се до конечната победа.

Во понатамашниот тек од разговорот Зеленски и Славјанка заклучиле дека Путин премногу се плаши од супериорноста на црешовите топчиња и дека истите ќе придонесат да дојде крајот за него.

Но за жал од очите на јавноста се крие делот каде што Зеленски е многу лут на Славјанка и искажива разочарување, бидејќи му стигнала голема сметка за телефонскиот разговор кој коштал 45 минута плус ддв.

За скапо наплатениот разговор Славјанка кратко ни одговори дека во денешно време се се плаќа и дека нема намера да води бесплатни разговори со Зеленски затоа што така само ќе си го губи времето.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw