February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Пендаровски: Со големо жалење и соопштувам на јавноста дека лансирањето на сателитот пропадна затоа што Груевски го хакираше системот на НАСА и ја промашивме вселената

Пред неколку дена на јавноста во Македонија и беше соопштено дека ќе лансираме сателит во вселената.

За жал целиот овој проект е веќе пропаднат или што би рекол народот пу пу НЕВАЖИ!!!!!

Народот може да зборува што си сака но вистинските детали за пропаѓањето на овој проект ги имаме од Пендаровски.

„Како претседател на државата С. Макаронија со големо жалење му соопштувам на народот дека проектот за лансирање на сателит пропадна а за пропаѓањето на овој проект е виновен Груевски затоа што со помош на Путин успеал да ги хакира системите на НАСА за да го уништи проектот, причината за ваквата постапка на Груевски е затоа што е премногу љубоморен на нашите успеси па затоа сега кога ќе ни дојде сајбер експерт од НАТО ќе го казниме“. потенцираше нашиот претседателс Стево П односно С.П

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw