September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Путин: Бујар Османи има лоша фризура го советувам веднаш да го промени берберот

Бујар Османи го посети Киев како прецедавач на ОБСЕ и привлече големо влијание не само кај Столтемберг од НАТО туку и кај Владимир Путин.

Османи кај Путин не го привлече вниманието поради остриот речник и барањето за прекин на огнот туку поради сопствената фризура.

„Го советувам господинот Османи веднаш да го промени совојот бербер затоа што има лоша фризура која што негативно влијае на младата популација на интернет затоа што и тие сепак ги читаат порталите па кога ќе ја видат фризурата на Османи можно е да имаат доживотни трауми“.

Нашиот министер за надворешни работи и претседавач со ОБСЕ посочи дека нема да дозволи еден претседател на држава па макар тоа бил и Путин да се меша во внатрешните работи на неговиот бербер затоа што тој бербер има свој интегритет и суверенитет според повелбата на обединетите нации.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw