September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Невладина организација ќе ги обучува кучињата скитници да облекуваат панцир кошули

Овие денови актуелна тема се проблемите со кучињата скитници

Пред неколку денови во Струга беше нападната жена од кучињата скитници но за овој настан немаше никакви реакции од организациите што ги „САКААТ ЖИВОТНИТЕ“. Ама за жал секое куче скитник се гледа како потенцијален кеш преку проекти „ЗА ДОБРОТО НА ЖИВОТНИТЕ“.

Кога човекот од Струга реши да го „ВОЗВРАТИ УДАРОТ“. Здруженијата „ШТО ГИ САКААТ ЖИВОТНИТЕ“. Веднаш започнаа да осоудуваат колективно односно да „КВИЧАТ“. што би рекол народот.

По бруталната ликцидација на кучињата во Струга од страна на човек здруженијата за „ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИ“ изготвија голем проект и план кој ви го пренесуваме во продолжение подолу.

„СИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА ЧУДЕСНА ЗЕМЈА МАКАРОНИЈА СМЕ ЗГРОЗЕНИ ОД УБИСТВОТО НА ОДРЕДЕНИ КУЧИЊА СКИТНИЦИ!!! За таа цел сите ќе се удружиме во една голема организација која ќе се грижи за животните и ќе се нарекува АНАЛ ДУНДИ оваа нова организација за заштита на животните преку одреден проект ќе обезбеди финансиски средства за да ги обучи кучињата скитици да облекуваат панцир одела па кога некој ќе пука во нив да можат да преживеат!!! АНАЛ ДУНДИ како нова организација ќе се финансира преку проекти затоа што ние преку проектите јасно кажуваме дека ги САКАМЕ ПАРИТЕ Оуууу пардон ГИ САКАМЕ ЖИВОТНИТЕ“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 1ОО% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw