December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Груевски е крив тој го кочи напредокот на државата кон ЕУ Ковачевски и се пожалил на Агелер

Потребно е спроведување на реформи но и силна борба против криминалот и корупцијата доколку сакате да бидете дел од ЕУ беше пораката од Амбасадорката на САД до Ковачевски.

Денес очигледно Ковачевски бил потегнат за уши од Амбасадорката на САД Агелер што би рекол народот ГУВЕЕШЕ КАКО МЛАДА НЕВЕСТА ДОДЕКА ГО ПЕЕЈА.

„Целата држава ви е корумпирана откако сте на власт почнувајќи од вас премиере па се до чистачот на тротоари имате голема организација на рушветлии па доколку сакате да бидете дел од ЕУ ќе морате да се справите со корупцијата“. Му беше кажано на Ковачевски од амбасадорката.

Откако изгувеа како млада невеста пред свекрва Ковачевски реши да му објасни на народот зошто амбасадорката на САД не е во право.

Ковачевски: „Денес кога сум и згрмел на амбасадорката од САД незнаеше кој крај да го фати ама се што и кажав беше со факти. Само што седнавме одма ви вика ДИМАЦ СЕ ЖИВО И ДИВО ВИ Е КОРУМПИРАНО МОРА ДА ЛЕТААТ ГЛАВИ кога ми го рече тоа и реков КАКО БЕ КОРУМПИРАНО?!!! АААА ПА ВО МОЈАТА ВЛАДА НЕМА КОРУПЦИЈА И ВО НАШАТА ДРЖАВА НЕМА КОРУПЦИЈА ПА НИЕ ВО ЕУ НЕМОЖЕМЕ ДА ВЛЕЗЕМЕ ЗАТОА ШТО ГРУЕВСКИ Е КРИВ НЕ Е ДО НАС. И кога и го кажав тоа ме потапка по образот се насмевна и пред да си излезе ми рече ЈАС НАВИСТИНА НЕМАМ КОМЕНТАР немала коментар па она сирота нема коментар затоа што Груевски и има забрането да ми коментира само за тоа не е свесна“. Заклучува Ковачевски.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw