March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Видео: Сите партии се договорија за новиот скап тендер а сметката ќе ја плати народот

Секогаш кога сме на почетокот од новата година сите имаме нови желби нови планови но и нови потреби.

Политичарите во Македонија како и сите останати имаат свои планови и потреби во новата година.

За да можат нашите политички елити непречено да работат за доброто на народот во новата година мора да си задоволат некој основни потреби.

Задоволувањето на нивните потреби како и секој пат ќе го плати народот само што овој пат нивната потреба ќе ја задоволиме со плаќање на тендер кој не е баш ефтин сите детали за овој мега тендер кој ќе го плати народот можете да ги погледнете ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw