March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Фото: Груевски и одговори на владата каде ќе биде за дочекот на новата година

Благодарение на сегашната влада сите ние во Македонија новата година ќе ја дочекаме со големото изненадување наречено зголемена цена на струјата.

Бидејќи владата предводена од СДСМ има многу голем рејтинг кај народот тие решија да прашаат кој каде ќе оди за новата година.

99.99% од граѓаните одговорија па дома ќе ја дочекаме затоа што е премногу скапо! На ова владиниот претставник им одговори ПА НАЈУБАВО Е ТАКА а инаку јас ќе одам на малдивите.

Но нашата влада не би била демократска доколку не обрне внимание и на поранешните наши премиери за време на новогодишната еуфорија па преку емаил адреса го праша Груевски каде ќе биде за новата година а тој на добиениот емаил одговорот го даде преку слика а сликата можете да ја видите подолу во продолжение.

EfIhjEhiVZjACvmw