September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Поради големиот притисок Путин сепак ќе се сретне со Зеленски

Во петок односно утре ќе остварат средба претседателите на Русија и Украина.

Путин и Зеленски беа приморани да остварат средба затоа што врз нив двајцата беше извршен голем притисок од надворешна сила.

За сите поголеми и помали медиуми во светот Путин и Зеленски кажаа дека ќе остварат средба во интерес на мирот и стабилноста.

Двајцата претседатели признаа дека врз нив бил извршен голем притисок од страна на Славјанка, таа ги потегнала двајцата за уши и им рекла да седнат да преговаараат во име на мирот и безбедноста па кога ја одбиле им стапнала на стапалата за да им изврши притисок под дејство на нејзината тежина помножено со земјина гравитација Путин и Зеленски неможеле да го издржат притисокот на своите стапала па решиле да преговарат за мир.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw